G4S Safety Solutions Nederland

Ben je een ondernemer die meer kracht nodig heeft op het gebied van de beveiliging van je panden? Elk bedrijf heeft de wettelijk zorgplicht om ervoor te zorgen dat iedereen die in het pand aanwezig is geen onnodig risico loopt op letsel of gezondheidsproblemen. Je moet zowel je directie, je werknemers en de receptie, als je klanten, bezoek, bezorgers en zakenpartners veiligheid kunnen bieden. Op elk gebied wat met veiligheid te maken heeft kan je terecht bij G4S Safety Solutions Nederland. Hier is gedacht aan elk punt wat maar met de beveiliging van je pand te maken heeft. Van voorzorgsmaatregelen en trainingen tot het leveren van producten en diensten die je tijdens werkzaamheden of calamiteiten kunnen bijstaan. 

Veiligheid op maat voor jouw bedrijf

G4S Safety Solutions is niet voor niets een van de grootste veiligheidsinstellingen van Nederland, als het niet al dé grootste is. Elk punt op het gebied van veiligheid is doordacht. Van op het gebied van toezicht en voor trainingen en opleidingen, tot voor hulp bij plannen en analyses en nog veel meer. 

G4S Safety Solutions Nederland biedt hulp aan voor het opstellen van verschillende plannen en analyses die jouw werkplekken zo veilig mogelijk maken. Denk hierbij aan een evacuatieplan, om iedereen zo snel en veilig mogelijk het pand te doen verlaten als er bijvoorbeeld een brand woedt, of de RI&E, die bedoeld is om werken met grote machines zo risicoloos mogelijk te houden. Verder worden er onderzoeken gedaan op het gebied van het risico dat je kunt hebben voor het oplopen van een letsel tijdens het uitvoeren van je taken en hoe groot de kans is dat je een ongeval krijgt. Verder regelt G4S fittesten, houdt het kick-off meetings en zijn er verschillende trainingen op het gebied van bijvoorbeeld BHV en EHBO. Je kunt bij G4S Safety Solutions zelfs ook terecht voor een heuse webshop, waar je van gerenommeerde merken de beste artikelen op het gebied van veilig werken kunt bestellen, zoals valbescherming en gasmaskers.

G4S Safety Solutions Nederland is het punt om vanuit te gaan voor veiligheid binnen jouw bedrijfspand. Wat voor bedrijf je dan ook hebt, hoe groot dit bedrijf ook is en hoeveel panden je dan ook hebt. Alles wat je nodig hebt of kan hebben zit hier op één centraal punt bij elkaar.