Effectief communiceren enorm van belang

Steeds vaker heb ik het in de gaten dat er problemen komen wanneer er een gesprek wordt aangegaan met een ander. Niet zozeer met mezelf maar meer met mijn collega’s. Het lijkt wel of ze niet weten hoe dat ze een ander moeten aanspreken, in ieder geval wil ik hun hier graag mee van dienst zijn waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een oplossing. Als bedrijfsleider wil je er immers voor zorgen dat het team zo goed mogelijk blijft functioneren, ongeacht wat er gebeurd. Doordat ik via het internet ben gaan zoeken naar een manier waarin wij allemaal effectief communiceren kunnen ben ik bij Het Werkwoord terecht gekomen. Door middel van het volgen van een 3-daagse cursus zorgen hun ervoor dat het communiceren een stuk beter zal verlopen.

hetWERKwoord_RGB_300x110px

Team ingeschreven

Vanaf het moment dat ik ervoor heb gekozen om het team in te schrijven ging het erg snel. In een vergadering heb ik het voorgedragen aan de team waar gelukkig iedereen erg enthousiast op reageerde! Aanstaande maandag beginnen we met de eerste lessen. Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is dat we het verschil gaan merken!