Geschoold Administratief Medewerker

Elke organisatie heeft behoefte aan een professional die de administratieve taken op zich kan nemen. Er is een enorme vraag naar deze functie, met een erg gevarieerd en afwisselend takenpakket. Denk bijvoorbeeld aan telefoneren, het beantwoorden van mails en brieven, het bijhouden van afspraken en dossiers, en een hoop sociaal contact. Ben jij iemand die houdt van variatie binnen het werk, en graag sociaal actief? Dan past deze functie perfect bij jou.

Financieel_Administratief_260x270-afgerond

In 9 maanden je diploma

Onze opleiding bestaat uit 30 wekelijkse lessen van drie uur per les. Hierin krijg je les over de benodigde theoretische kennis, en word je gecoacht tijdens het beoefenen van de praktijk. Je leert belangrijke vaardigheden zoals hoe je efficiënt om kan gaan met de computer. We hebben vijftig verschillende leslocaties, altijd iets bij jou in de buurt. Wanneer jij er voor gaat en gemotiveerd bent heb je het diploma “Administratief medewerker” zomaar in je zak en kan je aan de slag!Vroegboekkorting-banner

Geen vooropleiding nodig

Om onze opleiding te volgen heb je geen vooropleiding of ervaring in het werkveld nodig. Wel verlangen we van je dat je de Nederlandse taal beheert, zowel in spraak als schrift. Ervaring met de computer is in je voordeel, maar niet verplicht. Gemiddeld zijn onze cursisten per week naast de lessen nog één dagdeel kwijt aan huiswerk en het voorbereiden van de examens. Wij zorgen voor de nodige ondersteuning bij het voorbereiden van de examens om het diploma nóg dichterbij jou te brengen. Voor je het weet heb jij de baan te pakken.