De bedrijfsadministratie uitbesteden aan A&A Houten

Het heeft even geduurd, maar ik laat de volledige bedrijfsadministratie uitbesteden aan A&A Houten. Dit bedrijf heeft er meer verstand van dan ik en voor hun is het allemaal gesneden koek wanneer zij erachter komen als iets in de boekhouding niet klopt. Mij heeft dat een paar maanden geleden heel wat slapeloze nachten bezorgd. Daarom ben ik dan ook tot de conclusie gekomen dat het beter is om hier professionele vakmensen naar laten te kijken. Door simpelweg een komma verkeerd te hebben gezet, was de boekhouding één grote ramp geworden. Daar kwam nog bij dat ik op het matje moest komen om dit te verantwoorden aan de grote baas.  bedrijfsadministratie uitbesteden

De rust is weer in het gebouw

Op het moment dat ik op het matje werd geroepen om bij de grote baas te moeten komen, wilde ik door de grond zakken. Nog nooit heb ik mij zo ellendig gevoeld. Eigenlijk kon ik hier niets aan doen, want ik was zo vriendelijk om deze werkzaamheden op mijn schouders te nemen, omdat degene die dit normaal deed, ziek was.

Vanaf het eerste moment dat wij onze bedrijfsadministratie uitbesteden, is er een last van mijn schouders gevallen. De medewerkers van A&A Houten hadden binnen een mum van tijd alles weer op de rails.