uitzendbureau starten

Een eigen uitzendbureau starten: waar begin ik?

Hoe kan ik mijn eigen uitzendbureau starten?

Zou je heel graag jouw eigen uitzendbureau willen starten? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij willen je hier graag bij helpen! Je hebt namelijk een aantal dingen nodig om een eigen uitzendbureau te kunnen starten. Zo moet je beschikken over genoeg kennis en een gezonde financiële buffer. We vertellen je graag in dit blog hoe je daaraan komt.

Een eigen uitzendbureau starten is tijdrovend

Weet dat een eigen uitzendbureau starten je veel tijd gaat kosten. Niet alleen omdat je een perfecte match wilt vinden tussen werknemers en opdrachtgevers, maar ook omdat er allerlei administratieve, facturatie en arbeidsrechtelijke zaken bij komen kijken. Al deze werkzaamheden zijn nogal tijdrovend. Dat kan een uitdaging zijn.

Kennis en kapitaal

Voor het starten van een uitzendbureau, heb je heel wat kennis en kapitaal nodig. Want zowel administratief als financieel komt er veel bij kijken. Je moet contracten kunnen opstellen, salarissen van uitzendkrachten kunnen voorfinancieren en inleners kunnen factureren.

De oplossing? Samenwerken met een payrollbedrijf!

Het is lastig om én de tijd te vinden én om voldoende kennis en kapitaal te hebben voor het starten van een eigen uitzendbureau. Maar daar is een oplossing voor. Namelijk door samen te gaan werken met een payrollbedrijf. Je besteedt dan de backoffice uit aan een ervaren en gecertificeerde payrollorganisatie. Zo weet je zeker dat de bedrijfsvoering altijd goed op orde is. Bovendien kun je zo risicoloos mogelijk ondernemen. Dat maakt een eigen uitzendbureau starten ineens een stuk aantrekkelijker!

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over een eigen uitzendbureau starten? Of hoe je dit kan doen door samen te werken met een payrollbedrijf? Laat het ons dan weten! Stuur ons een bericht via hetcontactformulier op de website. Heb je nog vragen? Ook die kun je via het contactformulier stellen. We horen graag van je!