Wie heeft er nu niet met een Parker pen geschreven?

De Parker pen bestaat al meer dan 120 jaar en als je iemand vraagt naar een pennen merk dat staat voor kwaliteit, dan zeggen ze ongetwijfeld Parker. Ook vandaag de dag is Parker nog druk bezig met het produceren van pennen die een leven lang mee kunnen gaan en die garant staan voor kwaliteit en schrijf genot. Het grote voordeel van Parker is dat deze pennen erg betaalbaar zijn en het dus niet een merk is dat alleen voor rijke mensen is weggelegd. De goedkoopste Parker pen heb je al voor iets meer dan een tientje en omdat je hier nieuwe vullingen bij koopt kan deze vele jaren meegaan. Parker is een innovatief merk en de pennen zijn ook vandaag de dag nog erg in trek.

Een Parker pen is innovatief

Parker staat er bekend om het moderne schrijven te hebben vormgegeven. Vulpennen lekte vroeger enorm en dat zorgde voor vlekken en vegen op het papier. Dit was uiteraard een grote frustratie voor mensen die geen backspace knop hadden om fouten mee uit te wissen. Parker kwam met haar eigen gepatenteerde vullings system met daarin de Parker Quick Dry Inkt. De tijd van lekkende pennen was ten einde. Dit was overigens ook voor linkshandige mensen een bijzonder belangrijke uitvinding. Ook vandaag de dag is Parker nog altijd bezig zichzelf te verbeteren en winnen ze ook prijzen voor ontwerp.

Verschillende soorten pennen

De Parker Jotter is misschien wel de meest bekende balpen ooit, maar Parker maakt een groot aantal soorten pennen. Zo kun je investeren in een mooie Parker vulpen waarmee schrijf genot voorop staat. Je kunt de pen exact laten aanpassen aan jouw schrijfstijl en voorkeuren door de punt zelf te kiezen. Verder maakt Parker balpennen en fineliners, het is maar net waar jouw voorkeur ligt. De pennen zijn allemaal opnieuw te vullen met inktpatronen, zodat je je oude vertrouwde Parker pen kunt blijven gebruiken ook als deze leeg is.

Een Parker pen graveren

Heb jij een cadeautje nodig voor iemand die geslaagd is, die een promotie heeft gemaakt, die een nieuwe baan begint of die aan een nieuwe opleiding gaat beginnen? Dan is een gegraveerde Parker pen een uitstekende manier om dat te doen. Je kunt een persoonlijke boodschap doorgeven en deze laten vereeuwigen in een pen die vast gebruikt gaat worden. Ook al wordt tegenwoordig bijna alles digitaal geschreven en gecommuniceerd, je kunt toch niet zonder goede pen om te corresponderen, om handtekeningen te zetten, om aantekeningen te maken of om ouderwets lekker te schrijven. Met een Parker pen maak je daar een plezier van.

Voor iedereen een Parker

Er zijn goedkope en dure Parker pennen in moderne en klassieke stijlen, in vulpen-, balpen- of fineliner vorm en in een verscheidenheid aan kleuren. Denk hierbij aan een Lamy vulpen. Er is echter zeker voor iedereen een Parker pen te vinden en ook als cadeau is het een uitstekende optie. Profiteer van een eeuwenlange traditie en krijg weer plezier in schrijven met een Parker.