Max mokken zijn van een goede kwaliteit

Op de site van Max mokken kun je eenvoudig mokken bedrukken voor een voordelig tarief. Ik heb van mijn stagebegeleider de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar een goed adres waar je mokken kan bestellen die is voorzien van het bedrijfslogo. Toen ik deze site had gevonden ben ik direct gaan kijken welke het mooist zou zijn in de hoop dat mijn idee zou worden goedgekeurd. Ik heb ervoor gekozen om een voorbeeld te maken van een mok maar ook voor een koffiekop. Het is namelijk de bedoeling dat het personeel hier gebruik van kan maken maar ook het bezoek dat wordt ontvangen. Dan staat het natuurlijk wel netjes als zij koffie krijgen in een kop met schotel welke dan ook is voorzien van het bedrijfslogo. 

De mokken die ik had uitgezocht waren goed gekeurd

Met dit idee ben ik naar mijn stagebegeleider gegaan en mocht ik een proefexemplaar gaan bestellen op de site van Max mokken. Toen deze uiteindelijk helemaal was goed gekeurd was ik om eerlijk te zijn best trots op mijzelf. En nu maakt iedereen op kantoor gebruik van de mokken en ikzelf dus ook. Daarom kan ik uit mijn eigen ervaring zeggen dat het zeker aan te raden is om bij dit bedrijf je kopjes en of mokken te bestellen omdat je hier echt uit veel opties kan kiezen. Hier kun je een goede kwaliteit verwachten en ook in de service.