E-commerce is samen met het ontstaan van het internet exponentieel gegroeid. Het werd mogelijk om voor minimale kosten de wereldwijde markt te kunnen bereiken en bovendien was deze door het internet transparant waardoor er continu naar gehandeld kon worden. De bereikbaarheid mogelijk gemaakt door het internet heeft een enorme rol gespeeld in het aantrekken van potentiële klanten waardoor het financieel voor velen gunstig bleek. Ondernemingen hebben hier tot op de dag van vandaag profijt van omdat het product op een efficiënte manier bij de klant terecht komt. Er wordt in alle opzichten rekening gehouden met de wens van de ondernemer ten opzichte van de klant. Samen met professionals kan er gekeken worden naar de beste strategieën om doelen te behalen. Je kunt Itonomy gebruiken voor je webshop, maar ook voor andere E-commerce oplossingen.

Itonomy

Wat er op het scherm gebeurd, is het resultaat van een goed werkend en transparant systeem. Een website in de vorm van een webshop is hier een goed voorbeeld van. Het op maat maken van een webshop is een fundamentele investering. Wanneer je een idee hebt van hoe je wilt dat de webshop eruit komt te zien, of hoe je wilt dat producten tot hun recht komen op een website, is Itonomy in staat om deze wensen om te zetten in een goed werkende en professionele website. Zelfs wanneer je al een website hebt, maar deze wilt verbeteren, kan je terecht bij Itonomy. Ook bieden ze een Open Source platform aan. Dit is een stuk voordeliger dan de betaalde variant. Zelfs bij de producten in andere landen wordt er rekening gehouden met de valuta. Itonomy kunnen helpen bij het zoeken naar oplossingen bij de vraag die je hebt. Zijn er dingen die een vereiste zijn in je webshop? Zijn er behoeftes waar je zelf moeilijk een oplossing voor kan vinden? Dan kun je bij hen heel goed terecht vanwege de professionele en klantgerichte service.

Magento 2

Waarom overstappen op Magento 2? Omdat Magento de verouderde versie niet meer ondersteund. Wanneer je gebruikt maakt van dit verouderde systeem loop je een groot risico omdat er geen beheer meer is over het betalingsbeheer en de klantdata. Niet alleen vanwege het risico is het aantrekkelijk om over te stappen, ook heeft Magento 2 verbeterde functies waardoor de webshop beter tot zijn recht komt. Bij het overstappen word je begeleid door Itonomy. Door hun expertise is het mogelijk om zo doeltreffend en oplossingsgericht te blijven werken.