Wat doet voertuigreclame voor uw zichtbaarheid?

auto reclame

Handig om te weten over voertuigreclame

Om meteen met de spreekwoordelijke deur in huis te vallen: voertuigreclame is effectief! Pats, die staat! Nu kunnen we dat wel roepen, maar waarop baseren we een uitspraak zoals deze? Het is namelijk onderzocht dat voertuigreclame zeker 90 seconden zijn werk doet, ofwel door collega-weggebruikers gezien wordt. Dat is zeker het geval als u met uw reclame voertuig in de file staat. Staat u liever niet in de file? Als u dit blog gelezen heeft, kan er wat u betreft niet genoeg file staan in Nederland. Let maar op!

Voertuigreclame wordt veel toegepast

Voertuigreclame wordt enorm veel toegepast. Naast u zijn er veel andere bedrijven die maar wat graag hun voertuigen of wagenpark laten beletteren. Als u de enige niet bent, is het wel belangrijk dat u voertuigreclame maakt die opvalt. Goede voertuigreclame begint met een goed ontwerp. Daarbij mag u natuurlijk niet uw onderscheidende huisstijl vergeten, een passende en pakkende hoeveelheid informatie en natuurlijk de vorm én de boodschap die u wilt verkondigen. Als u dat goed aanpakt en uw voertuigreclame voldoet aan alle voorwaarden, dan wordt u vast en zeker gezien in het verkeer en in de steden. En daar is het natuurlijk allemaal om te doen, nietwaar?

Wat zijn de grote voordelen van voertuigreclame?

We hebben de voordelen van goede voertuigreclame voor u op een rijtje gezet. Die voordelen zijn:
  • Professionele uitstraling: voertuigreclame wekt altijd vertrouwen. Het oogt gegarandeerd professioneel. Iedereen kan zien dat u uw werk, diensten en/of producten serieus neemt.
  • Files worden marketingmiddel: u staat met uw reclamevoertuig tussen mensen in andere auto’s die iets te kijken willen hebben. Speel daar op in. Elke persoon die uw website bezoekt, of telefoonnummer noteert, is er één! Sowieso wordt uw bedrijfsnaam gezien.
  • Met voertuigreclame vergroot u uw naamsbekendheid. U rijdt rond in een visitekaartje. Waar u ook komt, wordt uw voertuigreclame gezien. Rijdt u regionaal rond? Speel daar dan ook op in. mensen in de regio zullen er eerder op aanslaan.
  • Voertuig kan heel betaalbaar zijn: Eén keer goed adverteren op uw eigen auto, kan voor langere tijd zijn vruchten afwerpen. Dat maakt voertuigreclame zelf relatief goedkoop.

Ook investeren in voertuigreclame?

Ziet u een investering in voertuigreclame ook wel zitten? Ga dan naar een specialist in vakkundig printwerk. En voor u het weet, rijdt u rond in uw eigen reclamevoertuig dat gezien mag worden! Meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.