Tips voor het juiste cadeau geschenk in deze periode

Perfecte cadeau in deze periode

We zitten met zijn alle in een gekke periode. We weten niet hoelang deze periode gaat duren en iedereen zit met vragen. Toch gaat het leven door en zullen er in deze periode vrienden of familie jarig zijn. Je kunt alleen niet zomaar naar hun verjaardagsfeestje toe en gezellig met de hele familie genieten van een stuk taart. Toch wil je degene in het zonnetje zetten en deze verjaardag niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Maar wat kan je aan de jarig gegeven? Wij geven je een aantal tips zodat je de jarig toch een bijzondere dag kunt bezorgen! 

Puzzelen 

Nu we veel thuis zitten, gaat iedereen op zoek naar nieuwe hobby’s. Niet heel gek, want je moet toch iets bedenken om je dag door te komen. Veel mensen zijn massaal weer begonnen met puzzelen, want met 1000 stukjes ben je wel even zoet. Je hebt puzzels in allerlei soorten en maten, maar heel speciaal zijn ze niet. Hoe leuk is het dan om iemand een unieke puzzel te met een foto van jullie samen of van de familie. Je maakt het persoonlijk en zo ben je er toch een beetje bij en kan de jarige lekker gaan puzzelen. 

Drank 

De jarige verrassen met een fles drank is altijd een goede keuze. Bij Club Champagne kan je een fles champagne bestellen en met een persoonlijke boodschap voorzien. Je kunt op de website een mooi champagne geschenk uitzoeken en deze champagne laten bezorgen bij de jarige thuis. Zo kan de champagne op het juiste moment ontpopt worden en kan de jarige genieten van heerlijke bubbels. Wil je het niet zo groots aanpakken of heb je een kleiner budget? Geen probleem, Club Champagne heeft verschillende champagne geschenken die ik elk budget vallen. 

Bordspellen 

Een andere leuke activiteiten in deze quarantaine is spelletjes spelen. Iedereen haalt monopoly, mens erg je niet en 30 seconds weer uit de kast, want dit zijn leuke spellen voor in groepsverband. Bestel een leuk spel voor de jarige en doe daar een kaartje bij met de instructies en laat dit bij hem of haar bezorgen. Trommel alle familie en vrienden op en facetime met zijn alle op de afgesproken tijd. Niet alleen een hele leuke verrassing voor de jarige, maar ook een gezellige spelletjes avond met zijn alle. Schenk een lekker drankje in en ga der helemaal voor zitten. Zo kan je genieten van een heerlijk avondje quality time.