Problemen met vloerisolatie?

Droogspecialist

Is het je weleens opgevallen dat sommige vloeren een beetje bol staan? Dit komt niet doordat de vloer ongelijk of slecht is aangelegd, maar omdat er dan waarschijnlijk vocht in de isolatielagen van de vloer terecht is gekomen. Dit vocht kan door verschillende oorzaken in de lagen terecht zijn gekomen. Ten eerste door lekkage of wateroverlast. Maar ook wanneer je een vloerverwarming hebt en hier iets van lek is, bijvoorbeeld een koppeling van de verwarming. Problemen door wateroverlast, lekkage of andere oorzaken kunnen dus ook in jouw huis ontstaan, maar ook in het pand van je bedrijf. 

Laat vloerisolatie drogen uitbesteden!

Wanneer je er achter bent gekomen dat er vocht in de isolatielagen van jouw vloer zit, kun je dit op verschillende manieren oplossen. Je kunt een nieuwe vloer laten aanleggen, maar ook de isolatie laten drogen. Bij vloerisolatie drogen | Droogspecialist kun je dat gemakkelijk laten uitbesteden. Zij gebruiken dan speciale isolatiedrogers die vocht uit de verschillende lagen onttrekken. Hiermee wordt het vocht verdampt en verdwijnt het vervolgens uit de lagen. Vervolgens gebruiken ze een vochtmeter om te kijken of het vochtgehalte in de isolatielagen na verdamping goed is. 

Droogspecialist

Vloerisolatie drogen | Droogspecialist

Wanneer je voor vloerisolatie drogen | Droogspecialist kiest, heb je de garantie dat het drogen van de vloerisolatie professioneel gebeurt. De experts beschikken over alle kennis en expertise die er nodig is om jou te helpen met het drogen van vloerisolatie. Droogspecialist is niet alleen gespecialiseerd in het drogen van vloerisolatie, maar ook in het verwarmen en ventileren van een ruimte. Vloerisolatie drogen | Droogspecialist kan jou snel helpen wanneer er een probleem is met de isolatie van jouw vloer. Ze beschikken over een groot assortiment van droogmachines, vochtmeters, ventilatoren en verwarmingsapparatuur dat direct inzetbaar is. 

Waarom drogen en niet vervangen?

Wellicht denk je na het lezen van de tekst: is het niet makkelijker om de vloer te laten vervangen? Het ligt natuurlijk aan je eigen voorkeur, maar het laten drogen van de isolatielagen heeft veel voordelen. Zo is het meer dan drie keer voordeliger, gaat het een stuk sneller en geeft het minder overlast om de isolatielagen te laten drogen door een specialist.