Het voorkomen van narigheid in je winkelpand

Alhoewel we er alles aan doen om het te voorkomen, komt het helaas nog vaak voor dat we narigheid ervaren in onze winkelpanden. Zo wordt er door de meeste winkeliers gebruik gemaakt van camerabeveiliging, beschikken sommigen winkelpanden over een beveiliger en wordt er zoveel mogelijk gewerkt met anti-diefstal materialen zoals alarmsystemen in kleding en meer. Echter komt het dus nog wel eens voor dat er ongewenste personen een inbraak plegen, of in het ergste geval het op jouw winkelpand gemunt hebben om een overval of ramkraak te plegen In dit blog zullen we vertellen wat we hiertegen kunnen doen, om deze personen geen kans meer te geven!

Het aanpakken van inbrekers, overvallers en ramkrakers

Wanneer het je eens is overkomen dat er alsnog een inbraak is gepleegd of wanneer je jouw winkelpand optimaal wilt beveiligen, kun je kiezen voor mistgeneratoren. Mistgeneratoren zijn generatoren die in de nacht actief zullen worden gesteld en werken hetzelfde als een alarmsysteem. Wanneer er iemand zich – tijdens momenten dat dit niet gewenst is – bevindt in het pand, zullen de mistgeneratoren binnen enkele seconden enorm veel mist produceren, waarna de personen niks meer zullen zien.

 

Door de dichte mist dat is gegenereerd door de mistgeneratoren, zullen de ongewenste personen erg veel stress ervaren en weten ze de uitgang van het pand niet meer te vinden. Door de bewegingssensor zijn de mistgeneratoren in werking gezet, maar is er ook gelijk een melding verstuurd naar de meldkamer van het beveiligingsbedrijf. De politie zal snel worden ingeschakeld, waarna de daders gemakkelijk in de boeien zullen worden geslagen.

Praktische informatie over mistgeneratoren

Mistgeneratoren lijken dus een erg positieve en goede oplossing te zijn om inbrekers, overvallers en andere ongewenste personen te slim af te zijn, maar roept het ook vele vragen op. Mistgeneratoren kunnen in totaal 500 m3 mist produceren per generator en is deze mist niet schadelijk voor de gezondheid. De mistgeneratoren zijn ook op iedere gewenste plek te plaatsen, waardoor er dus ook de mogelijkheid is om de mistgenerator op een onzichtbare plek te plaatsen. Verder kunnen mistgeneratoren worden gekoppeld aan een alarmsysteem, maar is deze ook handmatig te bedienen door middel van een overvalknop. 

Samen voorkomen we narigheid!

Wanneer we mistgeneratoren installeren in winkelpanden, maken we het de inbrekers nog moeilijker tot onmogelijk om in te breken of een overval te plegen. Door het toepassen van de preventiemiddelen is er zeer weinig kans, waardoor er gezamenlijk narigheid in de winkelpanden wordt voorkomen. Samen zorgen we ervoor dat we veilig en eerlijk onze winkels kunnen runnen met geliefde klanten, zonder hinder te krijgen van andere ongewenste personen!