In de zomer is het heerlijk om naar je werk te fietsen. De frisse lucht en de wind in je haar. Wel erg jammer dat ik geen fiets heb, dus heb ik ervoor gekozen een fiets te leasen. Ik wist eerst ook niet dat dat kon. Er was een breed assortiment waaruit gekozen kon worden. Ik koos dan ook voor een elektrische fiets te leasen.

Online zoeken

Ik ging online kijken waar ik elektrische fietsen kon leasen. Er waren genoeg aanbieders maar welke was nou de beste? Zo kwam ik terecht bij Stella. Hier kon ik een elektrische fiets leasen, precies wat ik nodig had. Een modern en hip uiterlijk en zonder te veel moeite een fietstocht maken. De prijzen waren ook nog is laag omdat ik had gelezen dat de fietsen gelijk uit de fabriek worden geleverd. Maar nu moest ik nog de keuze maken welke elektrische fiets. Zo waren er verschillende modellen die bij elke situatie is aangepast. Zo wilde ik de fiets gebruiken om naar mijn werk te gaan. Heerlijk in de ochtend, tenzij het regent. Zo kon ik op de site kiezen welke e-bike past bij jou. Op die manier kon ik kijken welke e-bike nou goed bij me past, dan kan ik een betere verantwoorde keuze maken.

Wat een keuze

Bij zo een elektrische fiets kan je zelfs kiezen hoeveel versnellingen je wil, wat voor een kettingkast: open, gesloten of revolver. Dat klinkt toch fancy! Je hebt ook verschillende kleuren, en je kan kiezen voor een type fiets. Zoals een senioren fiets, vouwfiets, mamafiets en ga zo maar door. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor welke motorpositie en kan je er een fietstas bij kiezen. Een fietstas is erg handig, zeker wanneer je naar werk moet of gewoon een grote tas bij je hebt. Wanneer je boodschappen gaat doen is dat ook nog is een pluspunt.

Genieten!

Ik heb nu al een tijdje zo een elektrische lease fiets. Wat is die fiets heerlijk! Ik fiets er heel vaak mee, vaker dan ik had gedacht. In de zomer elke ochtend naar werk fietsen, en in het weekend met de fiets naar het strand. Je kan heerlijke lange fietstochten maken en genieten van de natuur. Ook ben ik naar een picknick plek gaan fietsen en heb ik met wat vrienden daar heerlijke hapjes gegeten, met een flesje wijn. Gelukkig had ik die fietstas anders werd het dragen een stukje lastiger. Ik geniet nog elke dag van de fiets!