ETUIS, EEN RELATIEGESCHENK VOOR KINDEREN

Relatiegeschenken4you

Kinderen hebben altijd een plek nodig om hun pennen, potloden en gummetjes op te bergen, hun spiekbriefjes te verbergen en hun kauwgom te bewaren. Waar kun je dit allemaal mee oplossen, met een etui! Een geweldig promotioneel artikel voor zowel kinderen als studenten.

Doe kinderen en studenten een plezier door ze een etui cadeau te doen. Daarnaast is het voor uw bedrijf en merk een unieke gelegenheid om alvast te starten met uw merkbekendheid te laten groeien onder een jeugdige doelgroep.

het creëren van zeer effectieve naamsbekendheid voor het heden en de toekomst.

Kinderen

Waarom etuis een goed relatiegeschenk zijn voor zowel kinderen als uw bedrijf:

  • Lange merkbekendheid. Met de gemiddelde uren op school variërend van 6 tot 9 uur per dag, gemiddeld 5 dagen per week, met inbegrip van huiswerk buiten school, biedt en etui bedrijven een enorme hoeveelheid tijd om hun merk te presenteren aan leerlingen, studenten, ouders en docenten.
  • Groot publiek. Scholen hebben gemiddeld meer dan 20 kinderen of studenten in een klas, daarnaast is er nog de gehel school als doelgroep. De etuis worden dus gezien door honderden potentiele klanten voor een langere tijd.
  • Vroege targeting. Een etui is een essentieel gebruiksvoorwerp voor op school en thuis en zal vaak gebruikt worden. Door er uw merk of bedrijf op te zetten richt u zich op potentiële klanten vanaf jonge leeftijd, het opbouwen van hun relatie en erkenning met uw merk.

Met een brede variantie in design en vele mogelijkheden om te bedrukken, is dit een fantastisch promotioneel artikel van Relatiegeschenk4you om uw merk uit te breiden en te ontwikkelen. Als u geïnteresseerd bent in de etuis en pennendozen of een ander promotioneel idee voor kinderen heeft dan helpen wij u graag. Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van relatiegeschenken en promotionele artikelen voor deze doelgroep.

Top kwaliteit