Bizzix voor opladers en batterijen

apple_ipad_8_pins_camera_connection_kit (1)Is het jou ook wel eens overkomen dat je net in een dringende situatie zit, je hebt je telefoon absoluut nodig, en plotseling is de batterij weer al leeg, terwijl je je mobiel nog maar net hebt opgeladen? Zulke zaken komen natuurlijk regelmatig voor, maar Bizzix heeft de oplossing. Hier kun je niet alleen opladers krijgen, maar ook batterijen voor Apple apparaten.
E n dat is heel handig, want zo kun je bijvoorbeeld ook een reserve-batterij kopen, zoals ik dat gedaan heb. Ik vind mijn smartphone echt geweldig, maar dat ding kan ook ontzettend onhandig zijn, juist omdat mijn batterij zo snel leeg gaat. Omdat ik vaak veel reis tussen kantoor en huis, had ik besloten om verschillende opladers te kopen, zodat ik er enkele thuis kon plaatsen en ook een op kantoor. Zo heb ik dus altijd een oplader bij de hand in het geval dat mijn batterij weer eens de geest opgeeft.

apple_8_pins_lightning_kabel_1m

Batterijen van Bizzix

Overal opladers plaatsen voor het geval de batterij weer eens leeg is, is heel handig. Maar soms dan kom je in een situatie terecht, waar je geen elektriciteitsbron in de buurt hebt, dan ben je natuurlijk ook de pineut. Zo was ik laatst onderweg van het werk naar huis en was de batterij weer dood. Omdat ik mijn gsm niet in de auto kon opladen, kon ik dus geen kant uit. Het vervelende was dat mijn man op mij zat te wachten en ik stond net in de file. Erg vervelend dus. Maar goed, ik kon er op dat moment gewoon niets aan doen. Toen ik echter thuis aankwam, ben ik gelijk naar de site van Bizzix gegaan en heb mij daar een extra batterij gekocht. Zo kan ik dus nu altijd bereikbaar blijven, omdat ik altijd een reserve bij de hand heb!

logo (54)