Zij had online twee roll up banners besteld bij deze firma

banner

roll up bannersIn dit blog deel ik niet alleen ervaringen van mij zelf. Ik deel namelijk ook positieve ervaringen van andere. Zo heb ik vandaag een interessant onderwerp wat gaat over promotie. Mijn nicht heeft sinds één jaar haar eigen bedrijf. Ze maakt namelijk zelf sieraden en verkoopt deze online. Dit gaat tot nu toe nog erg goed en ze is dan ook sinds enkele maanden zeer winstgevend. Om toch met haar eenmanszaak te groeien besloot zij naar een beurs te gaan. Hier had ze dan een kleine stand gehuurd. Het doel van haar was niet alleen om te verkopen maar ook te werken aan haar naamsbekendheid. Op facebook en Instagram heeft ze nu al meer als honderd volgers. Echter is zij zeer ondernemend en wil zij nog meer. Vandaar de ze de beurs ook gebruikt om een hogere naamsbekendheid te krijgen. Dit kan ze natuurlijk bereiken door het inzetten van de juiste promotiematerialen. Als tip gaf ik haar mee om roll up banners te gebruiken. Dat is dan ook precies wat ze heeft gedaan.

roll-up-banner.nl

Wat heeft ze uiteindelijk gebruikt

bannerUiteindelijk had ze mijn tip gevolgd en verschillende roll up banners neergezet tijdens de beurs als reclame. De moest ze natuurlijk wel van te voren ergens bestellen. Zij had dit dus gedaan via roll-up-banner.nl. De reden waarom ze voor deze firma gekozen heeft is omdat zij zelf de kleuren en logo kon kiezen. Zo had ze gekozen voor opvallende kleuren. Dit pas dan ook bij haar bedrijfje, ze verkoopt namelijk kleurrijke en opvallende sieraden.

De beurs was volgens haar een groot succes en ze zegt dat de firma roll-up-banner.nl hier zeker een bijdrage aan geleverd heeft!

Posted on: december 23, 2015, by :