Een zeer mooie keukenvloer voor de horeca

keukenvloer horeca

Wij hebben sinds kort een super mooie keukenvloer voor de  horeca gekocht. De plavuizen die er al lagen waren alles behalve goed en daarom hadden wij besloten om hier iets aan te doen. Hiervoor zijn wij naar de PVC Vloerenhuis Benelux gegaan en hebben hier heel veel mooie vloeren gezien. Omdat wij deze door het hele restaurant wilden hebben, moesten deze aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo moesten deze volgens de HACCP richtlijnen gemaakt en gelegd worden. Dus deze moesten zo gelegd worden dat de hygiëne op de eerste plaats komt te staan. De kieren moesten waterdicht zijn, om te voorkomen dat hier geen bacteriën tussen gaan zitten. keukenvloer horeca

Een mooiere keukenvloer voor de  horeca bestaat niet

Al met al waren wij meteen aan het juiste adres om een nieuwe vloer uit te zoeken. Want het bedrijf van  PVC Vloerenhuis Benelux, is op de hoogte van alle voorwaarden waaruit deze vloeren moeten bestaan. Samen met een medewerker hebben wij dan ook de mooiste keukenvloer voor de horeca uitgezocht. Een ander voordeel is dat deze tegels met een speciaal clicksysteem aan elkaar vast gemaakt kunnen worden. Hierdoor komt er geen lijm aan te pas, wat meestal zo lang blijft hangen. De hoogte verschillen van de ene naar de andere ruimte wordt door middel van een  oploopprofiel overbrugt. Lekker makkelijk en er hoeft verder niet gehakt te worden om een verhoging weg te halen. 

Inmiddels ligt de vloer al door ons hele restaurant. Elke ruimte heeft een andere kleur gekregen. Want zelfs in de kleuren was een grote keuze, zoals:

  • Zwart
  • Antraciet
  • Grijs
  • Rood
  • Bruin
  • Blauw

keukenvloer horeca