Wilt u met een machine van Leepack gaan werken?

Voor de producten die wij in onze fabriek vervaardigen hebben wij goede voorgevormde zakken ter verpakking nodig. Wij hadden een verpakkingsmachine die op zich goed werkte maar die ook vaak storingen vertoonde en zijn werk op een gegeven moment niet meer zo deed zoals voorheen. We gingen op zoek naar een nieuwe want de tijd en energie die in de oude machine ging zitten ging ten koste van de productiviteit en daarmee alles wat daar omheen hangt natuurlijk. De logistiek vertraagde, de medewerkers konden niet lekker door werken enz. We kwamen uit op de leepack, een verpakkingsmachine die deze voorgevormde zakken maakt. De leepack kan deze zakken vervaardigen van 100 gram tot 7 kilo. Met maar 1 druk op de knop kunnen de zakken omgesteld worden van de ene zak naar de andere zak; van vlakke zak naar doybag naar blokbodem zakken, de leepack kan het allemaal. Wij zijn overgegaan op de stazakken, de doybags, omdat er meer gelijktijdig van vervoerd kunnen worden wat milieuvriendelijker is, er kunnen meer zakken in de opslag en meer in het schap, allemaal voordelen dus, Het bedrijf kan de Leepak verpakkingsmachine turnkey opleveren, dit gaat allemaal via de site omori.eu/nl, een bedrijf dat voor elke toepassing machinebouw op maat levert en dat ook nog eens 24/7 ondersteuning biedt van inbedrijfstelling tot preventief onderhoud. Er zijn een aantal verschillende leepack machines leverbaar, de informatie over deze machines kunt u op de site terug lezen, samen met foto’s van hoe de machine eruit ziet. Het bedrijf werkt in diverse branches zoals de dierenvoeding, non-food industrie, de farmacie en de voedingsindustrie. Als u wilt lezen over de innovaties die zij teweeg hebben gebracht op het gebied van o.a. het polyethyleenalternatief in de flowpack, de kaas verpakkingen, het verlagen van plastic verbruik en meer, kijk dan op de site voor meer informatie, dit is erg interessant om te lezen. U kunt een demo aanvragen via de site, en via de kennisbank kunt u nog meer informatie lezen over wat ze allemaal doen in dit bedrijf. Contact kunt u leggen via de diverse telefoonnummers en email adressen, super allemaal.

Wilt u ook een leepack machine ter beschikking?

Dat is allemaal mogelijk maar ga dan eerst even kijken op de site zodat u weet waar ik het over heb. Dit is echt een innovatief bedrijf dat ook nog eens duurzaam en met het milieu bezig is. De mogelijkheden zijn eindeloos en ze denken met u mee wat het beste is voor de producten die u bedrijf verkoopt. De medewerkers zijn heel vriendelijk en kundig, dus dat is ook nog eens heel fijn.

Interesse in de mogelijkheden van dit bedrijf?

Kijk dan een keer op de site, want:

  • Ze bieden diverse verpakkingsmogelijkheden
  • Het bedrijf is duurzaam en milieubewust
  • U kunt een demo aanvragen

Er is heel veel mogelijk, neem de site even door of neem contact met ze op dan weet u wat er mogelijk is voor uw bedrijf. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed zal zijn voor uw bedrijf.