Wie kunt u benaderen voor het professioneel ompakken van goederen?

Een paar maanden geleden was het tijd voor ons bedrijf om nieuwe verpakkingen te gaan introduceren. De oude verpakkingen gebruikten we al jaren en gezien we voor een heel nieuwe look van ons bedrijf gingen vonden we het hoog tijd dat de verpakkingen ook vernieuwd zouden worden. Dan moet je dus op zoek naar een bedrijf dat aan ompakken van goederen doet, ompakken van goederen betekent dus dat goederen worden herverpakt onder andere. Het betekent ook dat een grote verpakking bijvoorbeeld moet worden omgepakt naar een stuksverpakking, een dienst die wij ook wel konden gebruiken. Het ompakken van goederen werd aangeboden op de website flexwerf.nl, ze zijn gespecialiseerd in het ompakken van goederen, opdrachtgevers brengen hun goederen bij hen en zij zorgen vervolgens voor het ompakken van de goederen. Dit doen ze met een groot team van scholieren, zij kunnen door henzelf ingeplande uren aan de slag om dit werk te doen. Het ompakken van de goederen wordt met de hand gedaan. Op deze website bieden ze dus ook vacatures aan voor onder andere dit werk voor scholieren. Het schijnt een leuk baantje te zijn en gezien de scholieren zelf de uren mogen inplannen maakt het het alleen maar leuker. Ze betalen per uur en het is geen thuiswerk geven ze aan op de site. Ze geven aan dat ze de snelste co-packer van Nederland zijn en dat ze dit ook wel van hun medewerkers verwachten; dat ze snel werken maar dat ze het wel leuk hebben terwijl ze dit doen. Ze geven aan dat, ondanks ze al meer dan 300 scholieren in hun bestand hebben staan, ze altijd op zoek zijn naar nieuwe mensen. Ze bieden nog veel meer werkzaamheden aan via de site, van snoep verpakken tot aan het labelen van producten en meer. Ze werken met een flex-app waar scholieren hun uren kunnen invullen dat ze kunnen werken. Dit kan doordeweeks tussen 8 en 22 uur en in het weekend tussen 8 en 16 en vrijdag tussen 8 en 17 uur. Er zijn dus veel uren beschikbaar om dit werk te kunnen doen. Wij zijn blij dat we hen gekozen hebben voor het ompakken van onze goederen want het werk is goed gedaan en inderdaad heel erg snel!

Ook op zoek naar iemand die van ompakken van goederen afweet?

Dan is dit toch wel de site voor u. Ze zijn gespecialiseerd in wat ze doen en bieden werk aan scholieren die het leuk vinden om een bijbaantje te hebben. Een win-win situatie leek ons en dat is het ook. Ons probleem is opgelost en we hebben een prachtige nieuwe verpakking erbij! Het bedrijf is goed bereikbaar en zijn heel transparant in hun werkwijze.

Bent u ook geïnteresseerd geraakt?

Ga dan een keer naar deze website omdat:

  • Ze een verscheidenheid bieden aan verschillende werkzaamheden die gedaan kunnen worden
  • Ze bieden scholieren op deze manier leuke baantjes aan
  • U uw diensten met een gerust hart aan ze kan overlaten

Wij zijn zeer tevreden met het werk dat is geleverd en zouden zo weer terug gaan naar deze website. Het is belangrijk dat dit soort werk heel secuur en consequent aangepakt wordt en zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Misschien dat het ook een idee is voor u.

Lees meer…