Werkt men in jouw bedrijf veelvuldig met ordners en mappen? Laat ze bedrukken!

mappen bedrukken

In sommige bedrijven lijkt het tegenwoordig wel alsof alles alleen maar digitaal gaat. Echter zijn er ook nog altijd ondernemingen waar het relatief ouderwetse papierwerk nog steeds een grote rol speelt. Voor de dynamiek in een organisatie wordt dat laatste meestal prettiger gevonden. Bovendien is het beter en meer rustgevend voor de ogen als mensen ook eens iets van papier kunnen lezen in plaats van altijd van een scherm. Afijn, papierwerk hoort op kantoren uiteraard netjes in mappen te worden opgeborgen. Voor de professionaliteit zou het dan ook goed zijn deze mappen te bedrukken. Lees verderop in dit artikel waarom die stap voordelig kan uitpakken. Eerst lees je welke mogelijkheden je zoal hebt met het laten bedrukken van kantoorbenodigdheden.

Op welke manieren kun je bedrukte mappen inzetten?

Wanneer we het hebben over mappen bedrukken, dan bedoelen we in de eerste plaats ordners die bedoeld zijn om papierwerk op te slaan. Echter kan het natuurlijk ook gaan om onder meer (de buitenkanten van) klemmappen en notitieblokken, producten die in veel bedrijfspanden ook nog altijd regelmatig worden gebruikt. 

mappen bedrukken

Hoe je baat kunt hebben bij in jouw huisstijl bedrukte mappen 

Als je de mappen die in je bedrijfspand circuleren hebt laten bedrukken met bijvoorbeeld je logo en de kleuren van je huisstijl, dan maak je daar een zeer serieuze en professionele indruk mee. Zowel werknemers, sollicitanten als zakenpartners zullen daardoor merken dat ze met een ambitieuze organisatie te maken hebben. Daardoor kan het zijn dat mensen liever met of voor jou werken dan bij een concurrent.