Wat weet jij over Article 23?

Ik ben op zoek naar de mogelijkheden om gebruik te maken van Article 23. Weet jij uberhaupt wat dit inhoudt?

Onze producten willen wij namelijk naar Nederland transporteren. Op zich is dat allemaal geregeld en zijn wij klaar voor vertrek. Er zit alleen een “maar” aan verbonden. De kosten voor de belastingdienst kan ik nu niet helemaal voldoen. Dit komt puur wegens het feit dat de producten eerst betaald moet worden door de klant alvorens ik mijn rekening kan betalen. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar de mogelijkheden hierin. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van Vatrepinfo.

header_fv_btw-300x137

Goede service

Aangezien ik meer wilde weten over Article 23, heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken met dit bedrijf. Uiteraard telefonisch aangezien ik in het buitenland zit en hier de communicatie niet bepaald lekker loopt. Gelukkig werd ik erg netjes te woord gestaan en al mijn vragen ook beantwoord.images (2)

Eenvoudiger kan niet!

Doordat ik netjes te woord werd gestaan en te horen kreeg wat de totale kosten gaat worden werd ik nieuwsgierig. Ik wilde namelijk alles weten alvorens ik daadwerkelijk besluit om hiermee akkoord te gaan. Al met al is alles geregeld en staat op dit moment mijn pakket klaar om verzonden te worden naar Nederland. Ik ben erg benieuwd hoe dat het gaat lopen.