Voor mijn folders naar de Copyshop in Aalsmeer

Voor mijn bedrijf ben ik opzoek gegaan naar een drukkerij die voor mij de folders zou kunnen drukken. Daarom ging ik opzoek op het internet naar Copyshop Aalsmeer en kwam zo terecht op de website van Copy Com. Omdat ik wat goede verhalen had gehoord over deze onderneming besloot ik dan ook om naar de winkel te gaan van dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker, van deze onderneming, hielp mij en gaf ook wat advies over hoe de folder het beste uit zou komen. Ook kon ik kiezen tussen verschillende soorten papier en kreeg een indruk van hoe mijn folder eruit zou te komen zien.

Copyshop Aalsmeer

Een mooie folder dankzij dit bedrijf

Door de Copyshop in Aalsmeer heb ik nu een mooie reclamefolder. Het papier is ook erg mooi en de folder valt goed op, zodat mijn potentiële klanten er haast niet meer omheen kan. Doordat ik de folders heb laten drukken door Copy Com en deze dan ook heb laten rond brengen naar verschillende bedrijven, heb ik al aardig wat nieuwe klanten erbij. Daarom kon ik jullie deze aanrader ook niet onthouden. Deze onderneming is niet alleen voor zakelijk gebruik maar ook particulieren kunnen heel goed terecht bij dit bedrijf.