Vindt hier een vacature advocaat stagiaire!

vacature advocaat stagiaire

vacature advocaat stagiaireBeste zakelijk lezer, vandaag ga ik het hebben over: vacature advocaat stagiaire. Ik onderneem nu zelf al een tijdje en het is zelfs al zover dat mijn dochter een opleiding volgt om advocaat te worden. Zij wilt dan ook gaan ondernemen, maar om te kunnen ondernemen is het hartstikke belangrijk om eerst ervaring op te doen in een ander bedrijf. Hier is een stage de beste mogelijkheid voor. Ze moet dan natuurlijk wel bij een bedrijf terechtkomen waar ze ook echt wat kan leren. Daarom heb ik haar verteld over de website van advocatenjuristen.nl. Op deze website staan allemaal vacatures en dus ook een vacature voor advocaat stagiaire. Mijn dochter volgde mijn advies goed op en is meteen naar de website toegegaan. Hier zag ze inderdaad een aantal leuke vacatures en inmiddels heeft ze al wat sollicitatiebrieven de deur uit gedaan, ze moet nu alleen nog even wachten op reacties van bedrijven.

vacature advocaat Een leerzame stageplek!vacature

Bedrijven reageerde gelukkig al erg snel op haar brief. Ze heeft inmiddels al een leuke stage gevonden bij een bekend advocatenbureau. Ze vertelde me laatst dat ze hier al erg veel geleerd heeft en dat ze haar stage zeker met een voldoende gaat afronden. Dankzij de website van advocatenjuristen.nl heeft mijn dochter dus een goede stageplek gevonden. Ben jij ook opzoek naar een stage of een baan? Neem dan eens een kijkje op de website voor meer info.