Vacatures juristen vind u bij advocatenjuristen.nl

advocatenjuristen.nl

advocatenjuristen.nlMijn broertje is enkele maanden geleden afgestuurd. Hij heeft op de universiteit een rechtenstudie volledig afgerond. Na het behalen van de universiteit wilde hij zo snel als mogelijk aan de slag als jurist. Zodoende is hij een kijkje gaan nemen op het internet, met de intentie snel een werkgever te vinden. Helaas was dit makkelijker gezegd dan gedaan want de banen als jurist liggen niet voor het oprapen. Na een aantal reacties en sollicitatiebrieven te hebben geplaatst is hij een verdere kijk gaan nemen op het internet. Uiteindelijk is hij via de link vacatures juristen doorverwezen naar de website advocatenjuristen.nl.

Op deze website werden vele vacatures juristen weergeven waar mijn broertje de mogelijkheid had om op te solliciteren. Uiteindelijk is hij dan ook een account aan gaan maken met een net profiel en dergelijke. Na het aanmaken van dit profiel is hij gaan reageren op vele vacatures!

Vacatures juristen

Snel resultaat!

Enkele dagen na het aanmaken van zijn profiel werd er door meerdere werkgevers gereageerd. Aan de hand van deze reacties werd hij uitgenodigd voor een aantal sollicitatiegesprekken. Achteraf gezien heeft de website advocatenjuristen.nl voor een snel resultaat gezorgd. Mijn broertje had namelijk binnen enkele dagen drie sollicitaties gepland staan. Tijdens een van deze sollicitaties is hij dan ook aangenomen voor een functie al jurist.

Dankzij de geweldige website kan ik u vertellen dat mijn broertje werkzaam is. Zonder deze website was hij nooit in aanraking gekomen met zijn fantastische werkgever! Bent u zoekende voor een baan als jurist en/of advocaat? Bekijkt u dan de bovenstaande website!