Bent u op zoek naar een E rijbewijs en kunt u niet wachten om deze in de pocket te hebben? Dan kan ik u met dit bericht zeker een stap in de richting helpen aangezien ik zelf ook mijn e rijbewijs in 1 dag heb gehaald en dit ging dan ook heel vlot. Omdat er voor dit rijbewijs geen theorie behaald hoeft te worden kan dit zo vlot gaan. Verder moet ik er ook bij vertellen dat ik mijn werknemers een cursus heb aangeboden aangezien ik dit ook nodig heb voor zakelijke doeleinden om dat ik een onderneming heb waarbij het wel nodig is dat mijn personeel veel goederen kunnen vervoeren omdat ik anders met de werkzaam heden vast ga lopen. 

Eigen ervaringen

Zelf heb ik ook mijn e rijbewijs in 1 dag gehaald bij Osseforth en dit beviel mij helemaal prima. Mijn personeel denkt er ook precies het zelfde over als dat ik dat doe en ik zal bij mijn volgende rij opleidingen ook weer bij deze rijschool aan kloppen omdat deze gewoon de beste service biedt voor betaalbare prijzen en kan ik u vertellen dat de opleidingen ook heel snel gaan. Dit komt omdat alle kneepjes van het vak geleerd worden en dat er een goede ondersteuning plaats vind bij dit bedrijf. 

Een aanrader

Bent u ook op zoek naar een goede rij school en kunt u niet wachten om meerdere voertuigen te besturen? Bezoek dan zeker eens de rijschool Osseforth die voor mij persoonlijk het beste uit de test is gekomen.