Tip: role based access control!

role based access

role based access controlJullie weten inmiddels al wel dat ik een eigen bedrijf heb en dat ik hierdoor veel handige tips kan geven. Vandaag ga ik het hebben over role based access control. De reden? Wij zijn sinds kort overgestapt naar dit systeem. We snappen het aardig maar helaas zijn er nog genoeg dingen onduidelijk. Ik had het hier laatst met een klant over en deze klant vertelde me dat hij precies hetzelfde probleem heeft gehad met dit systeem. Omdat hij eerst ook niet goed wist hoe het nou precies werkt is hij opzoek gegaan naar hulp.

Hij is toen der tijd het internet opgegaan en hij vertelde me dat hij toen uitkwam op de website van De it specialist. Dit is de website van Paul Verstraaten, een expert op het gebied van it. Deze expert zorgt ervoor dat jij en je hele personeel het systeem wel leert begrijpen. Mijn klant besloot daarom ook om contact met hem op te nemen. Toen hij een dag op kantoor langskwam snapte iedereen het systeem in een keer wel. Mijn klant vertelde me dan ook dat dit misschien ook wel iets voor mij zou zijn. Ik ben daarom maar eens op de website gaan kijken. De website zag er erg goed uit en daarom besloot ik om ook contact met hem op te nemen.

role based Een top idee!role based access

Hij is inmiddels al langs geweest en iedereen op kantoor snapt het role based access control systeem nu erg goed. Wij zijn dan ook erg blij met zijn hulp en ik vind dit een echte aanrader voor iedereen die met dit systeem werkt en het nog niet helemaal goed begrijpt.