Stazakken en blokbodemzakjes, alles voor een geweldige presentatie van jouw producten

Stazakken zijn ideaal geschikt voor producten zoals snoepgoed, koffiebonen, kruiden en andere soortgelijke handelswaren. Het zijn stevige zakken die doordat ze een platte bodem hebben rechtop kunnen blijven staan. Een andere naam voor een stazak is ook wel standup pouches. Met een steve gripsluiting kun je ervoor zorgen dat je de zak makkelijk kunt openen en sluiten. Deze verpakkingen zijn van sterk gelamineerd materiaal met een extra dikke lasnaad. Op deze manier kunnen ze niet zomaar open springen.

Alles voor de kwaliteit van jouw producten

Zoals gezegd zijn stazakken ideaal geschikt voor handelswaar zoals snoepgoed en koffiebonen. Je product blijft extra lang houdbaar doordat de verpakking hersluitbaar is. Let ook altijd op of je stazakken koop die een FDA keuring hebben. Dat betekent dat ze voedselveilig zijn en geeft aan dat je stazakken gebruikt van goede kwaliteit. Om de beste kwaliteit voor jouw klanten te garanderen kan je er voor kiezen om de stazakken extra luchtdicht te verpakken. Dit doe je met een warmte sealer. Op deze manier blijven je producten nog langer vers. Hiermee scoor je zeker punten bij de klant.

Overweeg stazakken met een venster

Als je een zaak hebt met verschillende grondstoffen dan kan een stazak met venster uitkomst bieden. Dit zijn zakken die wanneer ze gevuld zijn recht overeind blijven staan en door een venster het product tonen. Dit venster bevindt zich aan een van de zijde van de stazak. Dit geeft een goed idee hoe de handelswaar eruit ziet. Het is de ideale manier om je producten op een professionele wijze te presenteren aan je klanten. De klant weet waar hij of zij aan toe is. En dat is uiteindelijk het doel, een tevreden klant.

Maak de keuze voor blokbodemzakjes

Een andere manier om je producten op fabuleuze wijze te presenteren zijn de blokbodemzakjes. Deze speciale zakjes zijn ideaal om snoepjes, koekjes en andere lekkernijen in te verpakken. Zelfs voor het vervoeren van vis in het water kunnen blokbodemzakken heel handig zijn. Je moet dan natuurlijk wel een stevigere blokbodemzak hebben. Doordat deze zakken transparant zijn kan je goed zien welke producten erin zitten. Daarnaast blijven de zakjes recht overeind staan door de zijvouwen en de blokbodem. Hoe vol de zakjes ook zijn, ze blijven rechtop staan en zodoende kan je je producten op mooie wijze presenteren in de winkel. Je vindt blokbodemzakjes in verschillende vormen zoals kruisbodemzakjes die zwaardere producten kan hebben. Ook heb je blokbodemzakjes met ronde vorm, ideaal geschikt voor kaarsen.