Dynamicroll roldeur

Een snelroldeur is er in verschillende soorten en maten leverbaar. Deze zelf herstellende deur zie je vaak bij bedrijven. Op verschillende manieren is het mogelijk om deze deuren open te maken. Ze zijn voorzien van een frequentiegeregelde motor, maar het is ook mogelijk om deze met de hand te openen. Ook zijn deze modellen leverbaar met een speciaal doek, die ervoor kan zorgen dat de temperatuur geïsoleerd blijft. Erg handig voor bijvoorbeeld een koelcel.

Bmp Nederland is het bedrijf waar je deze deuren kan bestellen. Zij hebben een bedrijf in Noord-Italië zitten, die ervoor zorgen dat er jaarlijks meer dan 10.000 deuren worden geproduceerd.

Makkelijk te openen

Snelroldeur met eigen naam of logo

Wanneer je voor jouw bedrijf een roldeur gaat bestellen is het mogelijk om deze met logo of naam te laten maken. Geheel naar eigen wens kan een mooie en praktische deur worden gemaakt. De mogelijkheden zijn hier enorm en zeker de moeite waard om dit te gaan bekijken.

Ons bedrijf heeft veel verschillende ruimtes waar wij onze producten bewaren. Sommige producten moeten koel bewaard worden en daarom waren wij op zoek naar een deur. Een model die makkelijk te openen is en waarmee wij een ruimte netjes kunnen dichtmaken. Al snel zijn wij bij dit bedrijf terecht gekomen. Hier hebben wij ons laten voorlichten wat er allemaal te koop was. Onze keuze is uiteindelijk gevallen op een roldeur van stevig doek. Hiermee is het mogelijk om een ruimte goed af te sluiten voor de warmte, maar tevens makkelijk te openen is voor ons personeel.

Stevige roldeur