Snelle Italiaanse vertalingen

logo_website_vertalingen

Rome Bij het bedrijf waar ik werk hebben wij sinds kort te maken met een grote klant uit Italië. Helaas is de klant niet zo heel erg goed in Engels en daar zijn al wat miscommunicaties door ontstaan. Om dit te voorkomen en wat service naar de klant te leveren hebben wij besloten om iemand in te schakelen die de vertalingen voor ons zou kunnen doen. Voor de klant is dat heel erg prettig, maar ook voor ons zelf.

Eerder samengewerkt

Het komt vaker voor dat wij te maken hebben met internationale klanten en daarvoor gebruiken wij altijd de diensten van Boot vertaling. De ervaringen met het bedrijf zijn altijd goed geweest, omdat zij heel erg snel zijn met vertalen. Met de kosten van het bedrijf zijn wij ook nog eens heel erg blij. De verhouding van prijs en kwaliteit is bij Boot vertalingen eigenlijk altijd goed geweest.

Voor deze opdracht heb ik dus ook weer Boot vertalingen benadert voor de vertalingen. De persoon die over de Italiaanse vertalingen ging is direct aan de slag gegaan met de documenten die wij haar hadden toegestuurd. Diezelfde dag nog kregen wij alles terug.

vertaalbureau-boot-logo-grijs2Alle communicatie is eigenlijk verlopen via de vertaler. De berichten die wij ontvingen stuurden wij door en de reactie daarop stuurden wij ook op. Zo wisten wij zeker dat alles goed op elkaar aansloot en dat de samenwerking goed verliep.

De Italiaanse klant was buitengewoon tevreden met onze diensten. Het vertalen van alle berichten heeft daar ontzettend bij geholpen!