Snel en eenvoudig sealen van producten

Pacoma

Het sealen van producten is over het algemeen een voordelige oplossing om je producten te beschermen, of klaar te maken voor transport. Door gebruik te maken van een seal machine, kun je producten of andere materialen met folie sealen. Dozen zijn over het algemeen kostbaarder dan de folie die wordt gebruikt, echter biedt het wel minder bescherming tegen stoten en vallen. Ga je materialen of producten voor langere tijd opslaan, is het sealen ervan een goede optie.

Pacoma

Te gebruiken voor meerdere werkzaamheden

Wanneer je in het magazijn producten of artikelen hebt die je op wilt slaan, is het een optie om deze eerst te sealen. Hierdoor blijven je producten vrij van stof, en zijn ze na het verwijderen van de folie direct weer te gebruiken. Je kunt een seal machine gebruiken voor zowel grote als kleine producten, ook is de snelheid aan de hand van het te sealen product eenvoudig in te stellen. Er zijn verschillende soorten folie beschikbaar, naar eigen wens kun je een keuze maken tussen de foliesoorten. 

Aangepast aan de snelheid van de productie

Het is zelfs mogelijk om een seal machine deel uit te laten maken van het productieproces, aan de hand van de snelheid van het invoeren kies je een geschikte machine. De producten worden geseald, en komen kant en klaar uit de machine. Op deze manier sla je een aantal extra handelingen over, hoef je niet met de producten naar een andere locatie om ze te sealen of te verpakken. Ook dit traject is voordelig en efficiënt voor je bedrijf.