Scherpe overzicht dankzij magazijnlabels

magazijnlabels

Normaliter zal je mij niet zo snel horen klagen. Echter merkte ik afgelopen week op dat je met behulp van magazijnlabels een beter overzicht kunt krijgen. Voorheen kochten wij gewone stickers uit de winkel waar wij dan op schreven. Alleen is dit geen goede oplossing aangezien de stickers niet goed blijven plakken. In de meeste gevallen viel het er dan ook vanaf waardoor niemand meer wist wat er in de dozen zat.

magazijnlabels

Mijn werkgever heeft mij toen de opdracht gegeven om te gaan zoeken naar een bedrijf die dit bij ons kan oplossen. Houten bordjes wilde mijn werkgever uiteindelijk aanschaffen zodat wij dit konden gebruiken. Hier heb ik gelijk op geantwoord dat ik dit geen perfect idee vind. Puur wegens het feit dat hout ook wat weegt en als je dit de gehele dag door moet tillen, dan zitten er veel mensen thuis met klachten in de rug.

magazijnlabels

Online gezocht

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing. Tijdens mijn zoektocht heb ik diverse bedrijven gevonden, echter ben ik bij ONE2ID blijven hangen. Dit bedrijf weet immers maar al te goed hoe belangrijk het is om gebruik te maken van magazijnlabels. Zo heb ik bij dit bedrijf een offerte aangevraagd zodat wij precies wisten wat de kosten zou worden als wij gaan bestellen. Met deze offerte ben ik vervolgens naar mijn werkgever gestapt. Nog geen vijf minuten later kreeg ik al bericht dat de labels zijn besteld!