Roll laminators in verschillende maten en soorten

Voor ons bedrijf bestellen wij vaak roll laminators bij Jorni Machines & Parts Internationaal. Dit bedrijf kan deze rollen snel leveren zodat wij verder kunnen met onze productie. Zoals ik mij heb laten vertellen kan je koud en warm lamineren. Bij het warm lamineren zal gebruik worden gemaakt van één of twee grote rollen. De folie die hierbij wordt gebruikt heeft een door hitte activerende lijm aan een zijde. Deze folie bedekt, tijdens het lamineren, het hele product en zorgt er voor dat het onder druk en hitte aan het te lamineren product hecht. Het enige wat na dit proces nog gedaan moet worden is de scherpe randjes verwijderen met een mes.  roll laminators

Vele mogelijkheden

De roll laminators kan je voor vele doeleinden gebruiken. Alleen wanneer je van plan bent om thuis te gaan lamineren zijn deze rollen overbodig. Het is dan ook wat veiliger om thuis koud te lamineren met een apparaat die hier speciaal voor gemaakt is. Zo kan je bepaalde belangrijke documenten voorzien van een plastic laagje. Hierdoor kan dit document niet snel beschadigd raken en is beschermd tegen weer en wind. 

Mocht je ook interesse hebben in de mogelijkheid die Jorni Machines & Parts Internationaal te bieden heeft, kijk dan een sop hun site voor de mogelijkheden.