Relatiegeschenken laten bedrukken voor relaties

relatiegeschenken laten bedrukken

Wij waren op zoek naar een bedrijf waar relatiegeschenken laten bedrukken een relatiegeschenken laten bedrukkenmogelijkheid is. Via het internet kwamen wij op de website van emmers-bedrukken.nl terecht. Omdat wij geen idee hadden wat hier allemaal mogelijk is hebben wij eerst contact met dit bedrijf gehad. Meteen kregen wij verschillende voorbeelden te horen en later ook te zien op de website. Hieruit hebben wij een leuk geschenk kunnen kiezen en deze met ons logo laten bedrukken. Over het algemeen zijn de prijzen die zij hier vragen zeer aantrekkelijk.  Om er zeker van te zijn wat ons volledige kostenplaatje zal zijn, hebben wij een offerte aangevraagd. 

Inmiddels hebben wij zeer leuke pakketten hier gekocht. Speciaal voor de mensen die bij ons een huis gaan kopen.

Hier kan jij ook al jouw relatiegeschenken laten bedrukken

relatiegeschenken laten bedrukkenWij hebben een zeer groot makelaarskantoor en geven altijd aan onze nieuwe kopers een presentje. Vaak is dit in de vorm van een pen, een ballon voor de kinderen. of een fles wijn. Omdat wij eerdaags al 25 jaar actief op deze markt zijn wilden, wij ter gelegenheid hiervan relatiegeschenken laten bedrukken.  Via de website van emmers-bedrukken.nl hadden wij al veel leuke mogelijkheden voorbij zien komen. Je kan hier een pakket uitkiezen, maar ook zelf creatief zijn om een pakket bij elkaar te zoeken. Allemaal even leuk en beslist niet duur.

Eigenlijk wilde ik dat doen, maar toen ik op de site een bouwpakket tegen kwam, was ik verkocht. Dit zal een zeer passend geschenk zijn voor onze nieuwe huizen kopers. Dit pakket bestaat uit bier, wordt en chips. Bovendien zit deze verpakt in een emmer waar wij ons logo op kunnen zetten. Op deze manier komt ons bedrijf elke keer weer naar voren als de ramen gelapt gaan worden, of als de auto gewassen wordt. Deze website is zeker de moeite waard om te gaan bekijken als jij op zoek bent naar een passend relatiegeschenk.