Professioneel bedrijf ri&e laten checken.

ri&eHet is van belang dat je veiligheid goed in orde is. Als er wat gebeurd zal je het jezelf nooit vergeven als werkgever. Ik ben daarom opzoek gegaan naar een bedrijf die inspecties uitvoert en de veiligheid te beoordelen. Toen ik onder ri&e ging zoeken kwam ik uit bij, www.rieofferte.nu. Over dat bedrijf stonden gigantisch veel reacties. In positieve zin. Zo stond er dat ze professioneel werk leveren en daarnaast ook nog eens erg voordelig zijn. Ik ben toen gaan kijken op de website en die zag er erg netjes uit. Alles was goed ingedeeld en daarom heb ik direct contact opgenomen.

Aan de telefoon werd ik erg vriendelijk geholpen. Ze zijn vervolgens de volgende al langsgekomen. Tijdens de inspectie letten ze op veiligheidsplannen en op de hygiëne. Verder kijken ze ook naar de nooduitgang en trapleuningen. Alles werd grondig bekeken, zodat als de arbodienst komt, we geen boetes krijgen.

Echt een aanrader. Goedkoop-Duurkoop

Aan het eind van de inspectie kregen we een rapport waarop we zagen dat alles goed in orde was. Als werkgever ben je daar enorm blij om. Ik ben het bedrijf erg dankbaar voor het werk wat ze geleverd hadden. Ik ben ook zeker van plan om dit met regelmaat te laten checken. Wat betreft de kosten is het erg voordelig, omdat ze een laag uurtarief hebben! Voer daarom regelmatig ri&e controles uit.