Printed electronics zijn ideaal voor mijn bedrijf

printed electronics

Een tijd geleden heb ik kennis gemaakt met printed electronics. Voorheen wist ik niet eens wat dit was! Inmiddels werk ik er zelf mee. Deze kunnen wij namelijk eenvoudig bestellen bij Metafas. Daar vertel ik jullie zometeen meer over. Het gaat er hierbij dus om dat je elektronica kunt printen. Dit kan op papier, folie of karton bijvoorbeeld. Doordat zo’n vorm nu gebruik maakt van elektronica, kun je communicatie laten ontstaan tussen twee elektronische objecten. Ook kun je bijvoorbeeld contact leggen met het internet en zo via je telefoon bijvoorbeeld iets in ‘het echte leven’ laten gebeuren. Metafas maakt veel gebruik van artificial intelligence en big data en dat trekt heel erg mijn aandacht! Zij zijn bijvoorbeeld ook bezig geweest met led applicaties aan te brengen in kleding. Dat doen wij nu ook voor de webshop!

printed electronics

Bij Metafas printed electronics laten maken

Printed electronics zijn echt ideaal voor mijn bedrijf. Ik kan nu bijzonderen producten maken, die geen andere webshop heeft. Ik zag al direct dat hier veel aandacht voor is. Mijn zaken lopen nu echt goed! Daarnaast wilde ik jullie nog wat meer vertellen over Metafas. Zij hebben echt een passie voor geprinte elektronica en dat zie je in alles terug. Zij hebben mij ook erg goed ondersteund, toen mijn koop proces startte. Ik wist namelijk dat ik iets wilde, maar niet precies wat. Met veel geduld en advies hebben zij mij geholpen. Ik werk graag met hen samen. Voornamelijk omdat zij zo gepassioneerd zijn! Daarnaast zijn zij ook erg servicegericht en dat is altijd prettig natuurlijk. Bekijk hun website ook eens als je meer wilt leren over geprinte elektronica. Ook als jij gebruikt wilt maken van deze methode, kun je gemakkelijk contact met hen opnemen. Ik ben benieuwd wat het wordt en hoe je dit proces met Metafas ervaart!

printed electronics