Mijn hele familie onderneemt en daarom ben ik eigenlijk een uitzondering. Ik studeer nog en heb het erg naar mijn zin. Om ervaring op te doen help ik mijn broer erg vaak, hij heeft een eigen onderneming en hij vraagt mij vaak om hulp. Ik vind dit super leuk om te doen en ik leer enorm veel van hem. Mijn broer geeft mij vaak erg leuke opdrachten en dat doet mij goed. Ik heb hem al erg vaak goed geholpen en dat is natuurlijk erg leuk. Ik hoef er ook geen geld voor want ik doe het puur om ervaring op te doen en om mijn broer te helpen. Mijn broer is pas geleden personeel kwijtgeraakt en hij was op zoek naar tijdelijk personeel. Hij had geen idee waar hij dit kon regelen en hij vroeg mij om hulp. Ik ben meteen op het internet gaan zoeken en na veel recensies gelezen te hebben kwam ik uit bij Payroll. Dit bedrijf regelt alles en zelfs het werknemersrisico is voor hun rekening. Ik wist zeker dat mijn broer dit wel wat zou vinden en ik heb hem meteen geïnformeerd.

Hij vindt het super!

Mijn broer is erg blij met payroll. Het leek hem erg fijn om mensen tijdelijk in dienst te hebben. Wat hem nog fijner leek was dat het bedrijf alles voor je regelt en dat scheelt hem ook weer een hoop tijd. Inmiddels heeft hij al mensen in dienst en gaat het super goed!