Pallets opkopen

Pallets kopen is mogelijk via de Palletcentrale. Zodra je naar de website gaat kan je al een zeer groot assortiment aanschouwen. Hier kan je een keuze maken uit nieuwe, maar ook gebruikte modellen. Echter verkoopt dit bedrijf niet aan particulieren maar alleen maar aan bedrijven. Voordeel is dat deze modellen uit voorraad leverbaar zijn en hierdoor geen lange wachttijden hoeft te hebben. Wanneer er een bestelling gemaakt wordt, worden deze materialen over het algemeen binnen vijf dagen al geleverd. Heb je gekozen voor een 24-uurs levering en deze bestelling voor 15.00 uur hebt besteld en betaald, dan wordt deze de volgende werkdag al geleverd.

Pallets kopen

Online mooie pallets kopen

Wanneer je als bedrijf ervoor hebt gekozen om jouw producten goed te verzenden, dan heb je hier meestal pallets voor nodig. Op deze manier is het mogelijk om jouw producten stevig te verpakken. Een pallet kan je in diverse afmetingen bestellen en het is zelfs mogelijk om deze in de kunststof variant te bestellen. Mocht het zijn dat jij teveel hebt besteld, da is dit geen enkel probleem. Want bij de Palletcentrale is het mogelijk om deze weer retour te sturen. Hiervoor is het mogelijk om een opkoopformulier in te vullen, welke ook op deze website te vinden is. De vereisten zijn dan wel dat deze nog in zeer goede staat zijn en niet beschadigd. Het is mogelijk om in dit formulier hier een foto van mee te sturen en anders kan er een accountmanager bij je langs komen om de partij te bekijken. Aan de hand hiervan wordt er een prijs besproken.

Pallets opkopen

Zeer snelle service

Nadat wij een grote bestelling hier hadden gemaakt, werden de pallets al snel geleverd. Hierdoor hoefde onze producten ook niet langer te wachten en konden wij meteen met het verzenden gaan beginnen. Om er zeker van te zijn dat onze producten met één lading meegenomen konden worden, hadden wij meerdere pallets besteld. Echter hielden wij hier heel veel van over, maar dat was geen enkel probleem. Wij hebben deze, tegen een aantrekkelijke prijs weer kunnen verkopen aan de Palletcentrale.