Opzoek naar een nieuwe auto?

Op zoek naar een nieuwe auto? Dan ga je altijd een lijstje af. Want je wilt wel dat je auto aan een bepaald aantal eisen voldoet en je hebt natuurlijk ook je voorkeur wat helemaal te begrijpen is. Want dat hebben we allemaal wel. Maar ga jij dan zoeken naar een Audi occasion of juist naar een voor de volkswagen of toch een Volvo v70 occasion? Voor iedereen is het anders, want iedereen heeft een eigen smaak. Maar goed ook, want een wereld met allemaal dezelfde auto's is ook maar saai natuurlijk. Maar waar ga jij allemaal op letten wanneer je een nieuwe auto koopt?

 

Het merk

Niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Want we hebben allemaal wel een auto merk in gedachten. Ook hierin hebben we allemaal onze voorkeur. De een is een echte fan van Audi, de ander van Mercedes, de ander wilt het liefst een BMW of iemand gaat voor een volkswagen. Daarom is het belangrijk om te gaan kijken naar welk merk jij wilt gaan rijden. En misschien ook wel erg belangrijk, en misschien wel het belangrijkste is wat jouw budget is voor de nieuwe auto.

 

De grote van de auto

Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Want heb jij een gezin, dan wil je een grotere auto waar alles inpast van alle kinderen tot de spullen die je moet meenemen dan wanneer je alleen bent of met zijn tweetjes en je minder spullen en personen in de auto hoeft te vervoeren. Of je wilt juist een auto kopen omdat er misschien wel een gezin ooit aan komt. Dan wil je daar ook rekening mee houden. Want een auto daar wil je wel langere tijd mee doen natuurlijk en niet na 1 jaar al zeggen dat het toch geen geschikte auto meer is.

 

De kleur van de auto

En ja, dit zetten we ook op het lijstje al lijkt het niet zo belangrijk. Want veel mensen denken: ja het is maar een kleur dus dat is allemaal niet zo belangrijk. Maar stiekem is dat het toch wel. Want bedenk alvast eens dat je in een knal rode of gele auto rondrijdt en je eigenlijk die kleur helemaal niet mooi vindt. Dan lukt het je nog wel om hier een paar weken in rond te rijden maar na langere tijd word je zelf ook helemaal gek van die kleur en zou je het liefst willen dat je de tijd terug kon draaien naar de tijd dat je de auto ging uitzoeken en een kleur kon kiezen die je wel mooi vindt.