Optimaal de aandacht trekken

Als duidelijk en opvallend communicatiemiddel kan je als bedrijf, winkelier of evenementenorganisatie baniervlaggen bestellen. Banieren kunnen overal gebruikt worden. Het zijn langwerpige vlaggen die met de langste zijde aan een mast komen te hangen. Door de speciale constructie zijn de banieren, in tegenstelling tot reguliere vlaggen, ook goed en duidelijk te lezen wanneer de wind niet waait. Wanneer je baniervlaggen gaat bestellen kan je kiezen uit drie verschillende opties.

GELDERLAND-300x200

Banier hoogformaat
De banier in hoogformaat is te bevestigen aan een losse mast. De hoogte van de banier wordt dan ook bepaald door de hoogte van de mast. Het doek is tweezijdig te bedrukken en wordt gemaakt van sterk vlaggen polyester of van air mesh. Beide materialen laten de wind goed door en gaan daardoor ook lang mee.

Gevelbanier
De gevelbanier wordt aan de gevel gemaakt met een metalen constructie die haaks op de gevel wordt geplaatst. Deze optie wordt vaak geplaatst bij winkels omdat de doeken goed opvallen, een duidelijke plaats van de winkel aangeven en door de bedrukking aan beide zijden zijn ze vanuit beide richtingen goed leesbaar.VL_Logo-2015_bm-nieuw_100-30px

Lantaarnbanier
Voor evenementen en ter promotie worden lantaarnbanieren veel gebruikt. Het is eenvoudig te monteren en te verwisselen en voor het plaatsen worden al bestaande lantaarnpalen gebruikt.

Baniervlaggen bestellen
Baniervlaggen bestellen kan bij vlaggenleverancier.nl. Dit bedrijf produceert kwalitatief hoogwaardige banieren voor een goede prijs. De bedrukking is haarscherp en de afwerking netjes. Bij het bestellen van de banieren kan je gelijk aangeven welke optie je wilt en welk formaat. Ook voor montage, service en onderhoud kan je hier terecht.