Op zoek naar EPDM? Dan bent u bij epdmxl aan het juiste adres! EPDM is tegenwoordig niet meer weg te denken als het gaat om toepassingen die een stof nodig hebben die waterdicht zijn. Deze stof is een synthetisch rubber dat vele toepassingen kent, zoals dakbedekking of afdichtingsrubbers. Het is relatief goedkoop, en kent een zeer lange levensduur. Het verouderd nauwelijks en heeft een grote bestendigheid tegen UV. De eigenschappen zijn natuurlijk geheel afhankelijk van de samenstelling van EPDM, en daarom is de samenstelling voor elk type EPDM verschillend. Neem snel een kijkje op de website van epdmxl, en vind de oplossing waar u naar op zoek bent!

EPDM Dakbedekking?

Een van de vele toepassingen van EPDM is dakbedekking. Sinds de jaren 60 wordt het al gebruikt, en is ook door verschillende bedrijven toegepast. De afgelopen jaren is er meer bekend gemaakt over de toepassingen van EPDM dakbedekking, en wordt het bij de consument ook vaker besproken. Veel mensen denken dat EPDM dakbedekking een nieuwe oplossing is, maar dit is niet het geval. Door het dalen van de productiekosten en het meer beschikbaar worden van de stof, komt EPDM dakbedekking steeds dichter binnen handbereik. 

EPDM heeft vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het is UV bestendig
  • Bestand tegen temperaturen tussen -75 tot +125 graden Celcius
  • EPDM is op maat te bestellen
  • Het is eenvoudig aan te brengen
  • Het is flexibel, en in plaats te lijmen i.p.v. branden
  • Een EPDM dak gaat ruim 50 jaar mee!

EPDM dakbedekking is eenvoudig zelf te lijmen op veel verschillende oppervlakken. Daarnaast stijgt ook de prijs van de traditionele bitumen dakbedekking, waardoor EPDM nog aantrekkelijker wordt. Daarnaast, is bitumen dakbedekking ook alleen aan te brengen door middel van het vast branden, wat gevaarlijk is, en ook aardig wat brandschades oplevert. 

Op onze website zijn alle kenmerken van EPDM dakbedekking te vinden, en daarnaast ook de prijzen die wij aanbieden. Heeft u interesse? Dan kan u gerust een kijkje nemen op onze website, en de beste oplossing vinden voor uw dak. U kan ook EPDM dakbedekking online bestellen, indien u dit zelf wilt aanbrengen op uw platte of licht hellende dak. EPDM dakbedekking is dé oplossing voor het bedekken van uw dak.

epdmxl: Voor uw EPDM

Bent u op zoek naar EPDM? Dan bent u bij epdmxl aan het juiste adres! Op onze website bieden wij informatie aan voor EPDM en EPDM dakbedekking, en verkopen wij dit ook via onze webshop. Bedenk een product gemaakt van EPDM, en wij hebben het. Bent u nieuwsgierig of dit de oplossing is voor uw huis, bedrijf of schuur? Neem dan gerust contact op met ons via onze website. Onze medewerkers helpen graag met het vinden van de juiste oplossing. 

Het is gemakkelijk om EPDM zelf aan te leggen, en daarom bieden wij op onze webshop de mogelijkheid aan om dit product te bestellen. Zo kan u het volledig zelf aanbrengen. Heeft u help nodig bij het aanleggen? Daar helpen onze medewerkers graag mee. EPDM dakbedekking, dé goedkoopste en gemakkelijkste oplossing om uw dak mee te bedekken. Bekijk snel de mogelijkheden of neem contact op met ons!