Op zoek naar een professionele servicemonteur

Ben je op zoek naar een goede en wat belangrijker is een  professionele servicemonteur, kijk dan eens op de site van Van der Griend Technische Dienstverlening. Dit bedrijf is werkzaam in de regio Tilburg. Dit betekent dat zij ook bij jou op locatie komen wanneer je in omliggende plaatsen zoals Goirle, Oosterhout en Oisterwijk woont.

Bij ons bedrijf hebben wij vaak een storing aan onze verwarming. De medewerkers lopen dan te klagen dat het te koud is, maar soms krijg ik ook klachten dat het veel te warm is. Wat ik ook probeer wij krijgen geen constant en lekkere temperatuur in ons bedrijf. servicemonteur

Eindelijk een lekkere temperatuur op de afdeling

Na de zoveelste klacht van één van onze medewerkers heb ik besloten om hier een servicemonteur bij te halen. Nadat ik naar het bedrijf  Van der Griend Technische Dienstverlening had gebeld kwam er snel iemand langs om een diagnose te stellen van wat er nu precies aan de hand was. Nadat de medewerker van dit bedrijf door ons hele bedrijf op zoek was naar de mogelijke oorzaak kreeg ik eindelijk te horen wat er aan de hand was. Het bleek dat er een storing in één van de verwarmingsketels zat en gelukkig was deze storing snel verholpen en hebben wij nu een lekker klimaat op kantoor.