Mijn magento webwinkel is ideaal!

frontpage logo (3)Sinds dat ik een magento webwinkel heb laten maken merk ik goed dat de verkopen een stuk hoger zijn geworden als voorheen. In de eerste instantie wilde ik het zelf maken, echter bij het openen snapte ik er niks meer van waardoor ik het graag wil uit besteden. Jaagers uit Nijmegen had ik al veel eerder contact mee gehad waardoor ik er vanuit ging dat het deze keer ook mogelijk is. Hun hebben al wel vaker voor andere bedrijven een webwinkel gemaakt, ervaring genoeg dus! Uiteraard is het afwachten of dat het deze keer ook na wens voldaan wordt, al moet ik wel zeggen dat ik me bij hun geen zorgen hoef te maken.

Snelle service!navision-koppeling-magento-597x400

En of dat ik blij ben dat ik met Jaagers  contact heb gezocht. Hun hebben mij echt tevreden gemaakt door te zeggen dat een magento webwinkel door hun met plezier gemaakt wordt. Ik hoefde er alleen maar voor te zorgen dat hun de documenten voor de website snel aangeleverd zouden krijgen en hun doen de rest. Zelfs heb ik een uitleg gekregen hoe dat de webshop werkt zodra het definitief draait. Al met al is het in mijn ogen echt perfect hoe goed dat hun te werk zijn gegaan!