Het is tegenwoordig ingewikkeld om goede artikelen te vinden op financieel gebied die onderbouwd zijn, en gemaakt zijn aan de hand van feiten. Bestebank geeft al ruim zeven jaar informatie over beleggen, bitcoins, bankieren en tal van andere informatie betreft financiën. Er zijn weinig websites op internet die zoveel informatie bevatten over dergelijke informatie, iedere keer weer worden artikelen aangepast in de snelle wereld van de financiële markt. Er wordt geen advies gegeven over beleggen, blijf zelf kritisch nadenken wat voor jou het beste is om te doen.

Bestebank

Geld en macht

Bestebank hoopt alleen maar dat iedereen nadenkt over geld, dat het huidige systeem niet meer voldoet. Er is behoefte aan een gezond stelsel, sparen moet weer worden beloond op de lange termijn. Het klinkt misschien vreemd of niet echt realistisch als lezer, maar de Bitcoin heeft alle eigenschappen die aan gezond geld worden gesteld. Op de website is het een centraal thema, met de online Bitcoin cursus krijg je veel waardevolle informatie over de munt en het doel ervan. De Bitcoin is in opkomst en zal aankomende jaren deze verder inslaan.

Bestebank

Altijd het laatste nieuws

Op de website van Bestebank vind je altijd informatie die recent is, zijn er onderwerpen eerder geschreven en is er nieuwe informatie dan wordt het artikel aangepast. De informatie gaat snel, ingewikkeld en een hele uitdaging om de correcte informatie te geven aan de lezer. We zijn van mening dat een geldsysteem zoals het huidige systeem niet tientallen jaren nog mee kan. Er moet een systeem komen waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van een centrale opslag.