Kortingscode Vistaprint voor leuke relatie geschenken!

Kortingscode Vistaprint

Als ondernemer zijnde is het voor u belangrijk om uw personeel tevreden te houden. Natuurlijk hoeft u personeel niet altijd een forse loonsverhoging of iets dergelijks te geven om het personeel tevreden te stellen. Het is belangrijk dat u uw waardering voor uw personeel laat zien. Ikzelf koop eens in de zoveel tijd dan ook een leuk zakelijk cadeautje voor mijn personeel. Een geruime tijd was er een probleem met de mokken die wij gebruikten voor ons koffie, thee en dergelijke. Er waren te weinig mokken en zodoende ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf waar ik mokken kon bestellen. Op deze mokken kwamen dan de namen en de achternaam van mijn vaste personeel. Zo was iedereen in voorzien van hun eigen mok!

Helaas hanteerden vele aanbieders in deze mokken zeer hoge prijzen, totdat ik in aanraking kwam met een kortingscode Vistaprint. Deze kortingscode Vistaprint kon ik gratis activeren op de website: Kortingscode-zoeken.nl. Ikzelf heb gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en de code geactiveerd!

Kortingscode Vistaprint

Fors bespaart!

Dankzij de codes op de bovenstaande website heb ik vijftien procent op het totaalbedrag van de mokken. De mokken werd enkele dagen na bestelling geleverd en het personeel vond het een leuk relatiegeschenk. Het personeel reageerden zeer enthousiast!

Bent u zoekende naar leuke relatiegeschenken en wilt u hierop besparen? Bekijkt u dan de bovenstaande website eens hier zijn vele kortingscodes te vinden waar u gebruik van kunt maken!