Kies voor online boekhouden

Online boekhouden kun je met verschillende programma’s doen. Om ervoor te zorgen dat je de klus snel maar ook goed kunt klaren is het wijsheid te kiezen voor een geautomatiseerd programma.

Wat kun je allemaal met een geautomatiseerd programma doen?

Een voorbeeld van een dergelijk programma is Yoursminc. Je kunt er tal van boekhoudkundige handelingen mee uitvoeren waarbij je kunt denken aan het maken van grootboeken en dagboeken, het opstellen van rapportages en het doen van btw aangifte. Dit zijn slechts een paar voorbeelden want er is nog veel meer mogelijk met het programma. Als je er interesse in hebt maar niet zeker weet of het wel iets voor jouw onderneming is kun je de nodige informatie online vinden. Het programma is geschikt voor kleine tot middelgrote ondernemingen en je kunt ook altijd even contact opnemen met het bedrijf dat het ontwikkeld heeft.

Ook geschikt voor het maken van facturen

Als je ervoor kiest gebruik te maken van Yoursminc is boekhouden niet het enige dat je ermee kunt doen. Zo omvat het ook nog een facturatieprogramma en is er een CRM systeem inbegrepen. Je maakt eenvoudig facturen met het facturatieprogramma die je digitaal naar je klanten kunt versturen en ook kunt inboeken in je eigen boekhouding. De facturen kunnen er zo uit komen zien zoals jij wilt en zodat ze voor de klanten ook duidelijk herkenbaar zijn. Je kunt er ook de huisstijl van je bedrijf voor gebruiken.