Kent u incassobureau no cure no pay al?

U kent ongetwijfeld de service no cure no pay wel, als u dat nog niet kent, weet u dat na dit bericht. Stel dat u een dienst aanvraagt en het lukt de aanbieder niet om het waar te maken. Toch moet u betalen voor eigenlijk niks, dat wil u toch niet? Daarom is er no cure no pay! Dit is in het Engels voor ‘geen oplossing geen betaling.’ Zo bent u verzekerd van resultaat op uw verzoek. Nu ik dit heb uitgelegd ga ik verder naar het volgende: incassobureau no cure no pay.

Incassobureau Bill

Dit is ook een incassobureau no cure no pay die ervoor zorgt dat uw wensen worden vervuld zoals u dat wil. Ook zorgt het bedrijf ervoor dat u op geen mogelijkheid uw klanten zal verliezen. Dit wordt gedaan door een pre incasso te sturen onder hun naam. Zo worden de klanten bijna verplicht om het te betalen. Als de klanten toch niet betalen wordt er een deurwaarder op af gestuurd die het verder voor u zal oplossen.

Mijn vaste incassobureau

Door de services die het bedrijf aanbiedt ben ik van het gezeur van niet betalende klanten af en zal ik er zelf ook geen zorgen meer aan overhouden door Bill. Als mijn klanten de tweede betalingsherinnering hebben gekregen en hun termijn is verstreken, stuur ik de factuur door naar Bill en die zorgt dat ik mijn geld netjes op de rekening krijg. Zo kan ik mij bezighouden met de dingen waar ik mij echt mee bezig moet houden.