Jaag je vrienden de stuipen op het lijf met horror escape room

In een escape room is het natuurlijk altijd spannend en je bent er samen op avontuur. Wil je het nog wat spannender maken dan kun je kiezen voor een horror escape room. Je stapt dan in een horrorverhaal waarin je een mysterie mag oplossen. Dat is niet voor watjes en je hebt er stalen zenuwen voor nodig. Wil jij je vrienden de stuipen op het lijf jagen, dan is dit het geschikte uitje om te boeken. Om ervoor te zorgen dat iedereen geniet van deze bloedstollende activiteit hebben we wat tips voor je. Zo maak je er met zijn alle]en een activiteit van om nooit te vergeten. Lees snel verder en verras je vrienden met een origineel uitstapje en geniet van de spanning op hun gezichten.

Kies voor een thema dat past bij de groep

Een horror escape room kent allerlei varianten en thema’s. Zo kun je op onderzoek uitgaan in hotelkamers waar het lijkt te spoken en waar mensen na het inchecken nooit meer uitchecken. Dan gaat het vooral om spanning en sensatie. Wil je een bloederig verhaal dan kan dat ook. Neem je vrienden mee naar een mortuarium waar een illegale handel in organen plaatsvindt. De organen moeten terug naar de lijken en de handelaar moet worden opgepakt. Als niet iedereen houdt van bloed kun je beter een ander thema kiezen. Er zijn thema’s genoeg.

Ga voor horror escape room met live beleving

In een horror escape room met live beleving is het net alsof je echt in het verhaal stapt. Dat maakt het allemaal nog spannender. Daarnaast zul je ontdekken dat er tijdens de live ervaring nogal wat plotwendingen plaatsvinden waardoor je steeds op het verkeerde spoor wordt gezet. Dat maakt het nog spannender voor jou en je vrienden om binnen de juiste tijd het mysterie te ontrafelen. Zo ontdek je meteen hoe je vrienden functioneren als ze onder spanning staan.

Kies de juiste mensen voor deze activiteit

Een horror escape room is heel erg leuk om samen te beleven, maar je moet er wel van houden en je moet tegen de spanning kunnen. Niet iedereen vindt het leuk om in een horror verhaal terecht te komen. Hou daar rekening mee bij de samenstelling van de groep. Als iemand in paniek raakt is het feestje voor iedereen bedorven en beschadig je misschien een vriendschap. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mensen een beetje uitdagen is prima, maar het moet wel leuk blijven.

Lekker bijkomen van horror escape room met een drankje

Als jullie het mysterie hebben opgelost en het verhaal tot een goed einde hebben gebracht in de horror escape room is het wel prettig om nog even bij te komen. Boek een arrangement om lekker te borrelen bij de locatie zodat iedereen weer een beetje kan landen en om ervaringen uit te wisselen. Dat is wel zo gezellig en geeft iedereen de kans om een beetje bij te komen. Je kunt er ook voor kiezen om lekker te dineren na afloop. Dan maak je het uitje helemaal compleet.