Hoe zet ik lichtreclame in voor mijn bedrijf?

lichtreclame inzetten

Een pand met lichtreclame trekt de aandacht. Door slim gebruik te maken van lichtreclame zorg je ervoor dat jouw bedrijf ook in het donker opvalt en dat klanten je herkennen. Voorzie je logo en/of je bedrijfsnaam van verlichting om jouw onderneming te laten zien aan de buitenwereld. Ben je benieuwd hoe je lichtreclame succesvol inzet voor jouw bedrijf? Wij hebben 3 mogelijkheden voor je op een rij gezet. 

Opvallen met buiten lichtreclame

Nu de dagen weer donkerder worden is buiten lichtreclame onmisbaar. Door de gevel van jouw bedrijfspand te voorzien van lichtreclame, werk je aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf en voorkom je dat klanten jouw bedrijf ongezien voorbijlopen. Er zijn vele keuzes op het gebied van lichtreclame, waardoor je dit goed kunt aan laten sluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor duurzame LED verlichting of ga voor opvallende NEON verlichting. Ga jij voor enkelzijdig of dubbelzijdig? En direct verlicht of aangelicht? Door een professionele partner uit te zoeken haal jij het meeste uit de mogelijkheden van lichtreclame voor jouw bedrijf.

Lichtreclame achter de receptie

Lichtreclame achter de receptie komt professioneel over en zakelijke partners en klanten weten direct dat ze zich op de juiste locatie bevallen. Kies bijvoorbeeld voor opvallende box letters, die leverbaar zijn in tal van maten en uitvoeringen. De kleur laat je mooi aansluiten bij de huisstijl. Box letters kun je ook in de etalage van jouw winkel plaatsen om ’s avonds nog beter op te vallen. Deze vorm van lichtreclame wordt doorgaans uitgevoerd in duurzame LED modules. Dit is niet alleen de beste keuze uit milieuoverwegingen, maar zorgt ook voor een lagere energierekening.

lichtreclame inzetten

LED frame voor retail

De LED frame is een opvallende vorm van lichtreclame waar vaak voor wordt gekozen door winkeliers. Ook voor kantoren en scholen is dit een uitstekende manier om op te vallen. Er kan duidelijk worden gecommuniceerd met een LED frame vanwege de hoogwaardige LED verlichting dat opvallend veel licht geeft. Monteer het frame bijvoorbeeld aan de muur of zet deze vrijstaand neer in een etalage of hal. Afhankelijk van het model kunnen de frames enkelzijdig of dubbelzijdig van backlit doeken worden voorzien. 

Lichtreclame is een mooie aanvulling op andere marketing uitingen, zoals search adverteren, zoekmachine optimalisatie en social media marketing. Wanneer online marketing en offline uitingen goed op elkaar aansluiten helpt dit om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten.