Het platform voor aanbestedingen

Ben je op zoek naar aanbestedingen? Dan is de Negometrix waarschijnlijk het platform voor jou aangezien hier vele aanbestedingen gepresenteerd worden. Aanbestedingen zijn een soort opdrachten die de overheid afgeeft aan ondernemingen en bedrijven. Het is hierbij aan de overheid om te bepalen wie de opdracht daadwerkelijk krijgt nadat bedrijven via dit platform de gelegenheid krijgen om aan te geven dat zij graag een opdracht willen ontvangen. Dit proces is meestal vrij complex, waardoor het erg handig is om een platform te hebben waarbij de verschillende opdrachten gepresenteerd worden. 

De Negometrix concreet


Het digitale inkoopsysteem dat op de Negometrix gepresenteerd wordt is beschikbaar voor jou indien jij een bedrijf bent. Vaak wil jij als eigenaar van een bedrijf vele opdrachten uitvoeren die aansluiten op de identiteit van jouw bedrijf. Door op dit platform te kijken zal je snel achterhalen dat er ontzettend veel opdrachten worden aangeboden, waardoor de kans groot is dat er een opdracht bij zit die bijzonder geschikt voor jou bedrijf. Verder zijn er op de website een heleboel functies te vinden die ervoor zorgen dat het managen van het aanbestedingsproces makkelijker wordt. Dit gaat via software en door de opties die jij kan aangeven op de website. Op deze wijze wordt het platform steeds persoonlijker voor jou. 

Dynamisch Aankoopsysteem


Het is tevens mogelijk om op Negometrix een digitaal aankoopsysteem op te zetten. Hierbij kan je denken aan een inschrijving van jouw bedrijf of onderneming waarbij veel overheidsinstanties gebruik zullen maken van dit platform. Op deze wijze heb jij als bedrijf veel kans om een opdracht te ontvangen. Het platform is zeer interessant voor jouw onderneming als jij graag aanbestedingen wilt ontvangen en hierbij een eerlijke kans wilt maken. Immers is het zo dat de overheid gebonden is aan bepaalde regels binnen dit platform waardoor de kans groot is dat jij op een eerlijke wijze behandeld zal worden.Opdrachten


Doordat het aanbod aan opdrachten erg groot is op dit platform is de kans groot dat er een opdracht bij zit die geschikt is voor jouw bedrijf. Door verder gebruik te maken van de functies zorg jij er verder voor dat er een persoonlijk aanbod aan opdrachten verschijnt. Zorg dat de opdrachten die jij aangeboden krijgt overeenkomen met de competenties van jouw bedrijf. Op deze manier zal jij de aanbesteding succesvol uitvoeren en hierdoor een goede reputatie krijgen. Dit geeft weer extra mogelijkheden op een volgende opdracht die weer groter is. 


Bron: House of Tenders