Goed voornemen: in 2015 geen debiteurs meer!

9Wat te doen met klanten die structureel niet betalen? Natuurlijk zijn er verschillende manieren hiermee om te gaan en mijn ervaring is dat elke winkelier zijn of haar eigen methode uitprobeert. Inmiddels kan ik zeggen dat er duidelijk effectievere middelen te vinden zijn dan je wellicht in eerste instantie zou verwachten. Er zit bijvoorbeeld een groot verschil tussen verschillende incassobureaus onderling. Ik kan het je aanraden eens op de website www.billincasso.nl te kijken voor meer informatie en de mogelijkheden voor je eigen debiteurs bij Bill Incasso.

Veel voordeel van Bill Incasso

3Bill Incasso is een bedrijf dat in de tien jaar van haar bestaan al een ruime ervaring heeft opgedaan in deze sector en dat volgens een heel prettig principe werkt. Immers, bij hen betaal je nooit teveel, je hebt het als schuldeiser wellicht al niet te ruim en dan is dat echt een voordeel. Dit incassobureau werkt volgens een no cure no pay methode, met als toevoeging ‘no exceptions’. Je hoeft dus niet alsnog te voldoen aan allerhande inschrijfkosten, dossierkosten of abonnementen en dergelijke. Enkel wanneer zij een factuur succesvol innen, betaal je daaraan een bijdrage, die heel schappelijk is.

7Voorts is het misschien wel interessant om te weten dat je de betreffende incasso of incasso’s digitaal in kunt voeren die, mits je dit voor half drie ’s middags doet, dan dezelfde dag nog in behandeling worden genomen door Bill. Ze gaan dus voor een écht snelle aanpak! Dat vertaalt zich ook in de uitkering van de incasso, want zodra deze bij de debiteur is geïnd, wordt deze binnen vijf werkdagen naar je overgemaakt. Dat vormt nogal een verschil met andere bureaus, die deze betalingen vaak slechts eenmaal per maand uitkeren. Echt een aanrader dus!